Keresőmarketing ügynökség, elektromos autó Budapes

Keresőmarketing

Ford chiptuning és Suzuki chiptuning Budapesten

2018. december 20. 11:37 - Online Marketing 101 Budapest

Ford és Suzuki chiptuning Budapesten

 

Ha a Ford és Suzuki chiptuningról esik szó, akkor kevés embernek jut az eszébe, hogy eme fogalom érinti a buszokat, kamionokat, teherautókat és más áruszállító járműveket is. Az eddigi gyakorlatban elvégzett munkálatok és tapasztalatok is iránymutatást adnak arról, hogy a haszonjárművek tuningolásának kivitelélezése nem egy nagy ördöngösség.

fordsuzukichiptuning.jpeg


Azonban teljesen más indokokból szeretnék tuningolni a haszonjáműveket és a személyautókat a tulajdonosai. Először is a kívánt változtatást azt válthatja ki, hogy a járművek fogyasztása minél kevesebb legyen. Ezt azonban meg kell, hogy cáfoljuk, mert ez nem teljesen igaz kigondolás.

Ford Chiptuning

 

Ez a nagy összegbe kerülő eljárás (kóstálhat akár öt vagy hat számjegyű összegeket is) indoka pofon egyszerű: hogy növeljük a lóerőket. Amely járművet Ford chiptuning és Suzuki chiptuningolni szeretnénk, korántsem biztos, hogy „mai gyerek”, tehát nem a legfiatalabb alany, amelyek az eljárást kívánjuk végrehajtani. Ez bizony korábbi generáció. A Ford és Suzuki chiptuning lehetővé teszi számunkra azt, hogy nagyobbat tudjon teljesítménybe nyújtani, lóerőben mérve 410 ből lehet 470-es vagy 480-as is akár. Mindeközben módosul a nyomaték is.

A haszonjárműveknél azonban más a cél, nem az, hogy egymással versenyezni tudjanak a sztrádán. Itt másról van szó. A kiváltó ok az emelkedők, amiért szeretik feltuningolni kicsit a járműveket, hogy azokat könnyebben vegye. A haszonjárművek és a buszok sebességének vannak korlátai, ők nem arra hajtanak,hogy a végsebesség minél nagyobb legyen. Könnyebb gyorsulás elérése náluk a cél.

Suzuki chiptuning

 

A Suzuki chiptuning által növelt teljesítmény kevesebb forgalomban átélt komplikációt okoz a sofőrnek, ám mindemellett figyelembe kell venni az időt is. Talán sokaknak ismerősnek tűnik az M1-es autópálya érdi emelkedője, és az csak egy a sok olyan hely közül, ahol nagyobb erőkifejtésre van szüksége a járműnek, azonban ha azt vesszük, akkor szomszédos országokban és Nyugat Európában nagyon sok hegy található. A magas, meredek hegyekre való feljutás is jóval nagyobb lóerőt igényel, mint ha sík terepen autókáznánk. Mindeközben az sem mellékes tényező, ha a fogyasztás csökken.

Gépjárművünk fogyasztása nagyban függ attól, hogy mennyire vezet kíméletesen a sofőr. Sokat lehet vele takarékoskodni, ha nem nyomja neki állandóan a gázt. Ha egy kicsit is jobban odafigyelünk arra, hogy kevesebbet fogyasszon a gépjárművünk, akkor akár 2-3 liter üzemanyagot is meg tudunk spórolni a tuningolt kamionnal. Ez nem is kevés, igaz? Példának okáért vegyünk egy 38 tonnát nyomó szerelvényt, ami 100 kilométeres szakaszon körülbelül 33 liter üzemanyagot fogyaszt, és mindebből lejönnek a megspórolt literek, amiket a sofőr tudatosan vezetési stílusával érhet el. Azonban meg kell említeni azt a tényt is, hogy egy hosszabb távon szembe jövő erős szél illetve hátulról kapott szél is tudja befolyásolni a fogyasztást.

Valahogy így képzelhetjük el a buszok fogyasztását is, ott és érdemes megfigyelni a sofőröknek a járművük fogyasztását , ha az chip tuningolva van. Ha ő is kellőképpen odafigyelve vezet, akkor nemcsak hogy megtakarítást tud eredményezni magának,hanem a fogyasztást is pozitívan tudja befolyásolni. Pluszként meg az elégedettséghez nagyban hozzájárul, ha egy erősebb járművet tud vezetni mindennapi munkája során.

A Ford Transit és Iveco Daily típusű járműveknél is lehet alkalmazni a chip tuningot. A megnövelt lóerő segíti a gyorsítási folyamatokat akár emelkedőkön is, és ez nagyban hozzájárul az egyszerűbb közlekedési formához. Nem beszélve azon sofőrökről, akik nemzetközi fuvarokat csinálnak. Nekik még jobban jön a plusz lóerő. A kisebb fogyasztás pedig köztudottan kisebb fenntartási költségeket eredményez. Tehát ki lehet számolni, hogy a chip tuning mikor és hány km múlva hozza vissza az árát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresomarketingugynokseg101.blog.hu/api/trackback/id/tr2314503102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

keresőmarketing tanácsadás keresőmarketing ügynökség keresőmarketing cégek keresőmarketing Verblender Yoga Barcelona online marketing 101

Mi a feladata egy keresőmarketing ügynökségnek? 1.Keresőoptimalizálást végez Egy új vagy meglévő weboldal keresőoptimalizálására azért van szükség, mert ha ez nincs meg, akkor az érdeklődök nem találnak rá az adott termékre, vagy szolgáltatásra amit az oldal kínál, márpedig ez az egyik legfontosabb.Egyrészt ebben tud segítséget nyújtani egy keresőmarketing ügynökség. Így konkrét kiadás nélkül, releváns ügyfelek fognak a weboldalunkra érkezni. 2. Keresőhirdetéseket kezel Egy keresőmarketing ügynökség PPC kampányok menedzselését is végzi (kattintás alapon fizetett hirdetés) Facebookon vagy Google AdWordsben, ahol rengeteg embert meg tudnak célozni a termékekkel, szolgáltatásokkal. Ez esetben a keresőmarketing ügynökség az összes részfeladatot magára vállalja, beleértve a stratégia kidolgozást, szövegírást, hirdetéskezelést, kampány felügyeletet, valamint ezen felül havi kimutatások készítését az elért eredményekről. Hasznos dolog, hogy a keresőmarketing ügynökségeknél olyan szakenberek dolgoznak, akik a Google szigorú vizsgáztatási rendszerén keresztül sikeres vizsgát végeztek. 3.Weboldal készítéssel és karbantartással foglalkozik Ha igény van rá, egy keresőmarketing ügynökség a weboldalunk teljes átvizsgálását elvégzi, mint technikai mint webergonómiai szempontok szerint. Ha szükségessé válik, fejlesztők, programozók és grafikai csapat segítségével módosítanak rajta. Ha ez nem megoldható és új weboldal szükséges, akkor az új weboldal elkészítésében is segítséget nyújtanak. Miért döntsünk egy keresőmarketing ügynökség mellett? Ha Budapesten történik a keresőoptimalizálás és a cég is Budapesten található helyileg, akkor a vállalkozással még hatékonyabb az együttműködés, és könnyebb sikeres munkát végezni, így a vállalkozás bevételei, látogatottsága, konverziója is csak egyre növekedni fog. További előny, hogy a keresőmarketing ügynökséggel rengeteg pénzt, időt és energiát tudunk megspórolni. Amennyiben mód van rá, kérjünk havi konzultációt, így lehetőségünk lesz átbeszélni az elért eredményeket, havi célokat.