Keresőmarketing ügynökség, Budapest

2017. október 11. - Online Marketing 101 Budapest

Mi is az a keresőmarketing, keresőoptimalizálás?


Biztosan hallottál már a keresőoptimalizálásról. Azzal is tisztában vagy, hogy a keresőmotor optimalizálás segíti a legtöbb online üzletetet. Ennek ellenére sokan nincsenek tisztában, hogy mitől ennyire hatékony.

 1. A keresőoptimalizálásra ne költségként, hanem sokkal inkább befektetésként tekints!

Ezt ha jól kielemezzük láthatjuk, hogy ez egy kivételesen magas haszonnal rendelkező befektetés. A keresőoptimalizálás hatására felfedezhetsz olyan releváns témaköröket, kulcsszavakat, amelyek a legkeresettebbek a neten és egyben a felhasználók körében is. Ha ezekre feljössz az elsők között az rengeteg pénzt és forgalmat jelenthet.

Mondhatjuk azt is, hogy brutális megtérülést jelent az, ha az első oldal első 3 találatában benne szereplünk a weboldalunkkal, hiszen ezekbe kattintanak bele a legtöbben. Ezért lehetséges még az ingatlanhoz hasonlítani a keresőoptimalizálást, ahol rengeteg pénz jöhet vissza, ha jól csinálod!

2. A keresőoptimalizálástól akár szupersztárokk is lehetünk


Ki lesz a szupersztár? Hát a honlapod és a bevételed!

Gondolj csak bele abba, 0-24 órában, az év minden napján nyitva tart, soha nem megy el betegszabadságra, és soha nem késik el sehonnan. Azt csinálja, amit mondasz, a Te tökéletes alkalmazottad, egyszerre több feladatot csinál, és szabályozza amit mondasz neki.

A keresőoptimalizálás hatására még jobban a középpontba kerül a honlapod, ami által nagyobb forgalomra, bevételre és még jobb teljesítményre tehetsz szert a honlapoddal.


3. A Keresőmarketing és keresőoptimalizálás (SEO) mára a legfontosabb része lett a marketingnek


Ha figyelemmel kísérted bejegyzéseimet, akkor bizonyára tudod, hogy a keresőoptimalizálás angolul a SEO. Nagyon is jól ismerem mennyire fontos a Keresőmarketing és SEO. A lehető legjobb eszköz a lehetőségek megragadására.

Viszont emellett azt gondolom, hogy önmagában a keresőmarketing, keresőoptimalizálás nem elég. Egyedül nem érheted el vele a legjobb ROI adatot. A különböző közösségi oldalak és más marketing stratégiák tökéletes kiegészítői , összehangolása szükséges szinergikusan ahhoz, hogy az üzleted sokkal gyorsabban növekedjen, gyarapodjon.

Keresőmarketing Ügynökség Vezetője


Az online marketing 101 keresőmarketing ügynökség vezetőjeként nem az jelenti nekem a kihívást, hogy egyet kiválasszak a marketing palettából, hanem az, hogyan társítom a keresőotpimalizálást a többi marketing eszközhöz úgy, hogy az brutálisan nyereséges legyen. Ezt ne úgy képzeld el mint az összes marketinges csatáját, ahol eladásokkal próbálják legyőzni egymást, hanem egy lehetőséget az együtt működésre, ami a legnagyobb nyereséget fogja behozni. Ezen munkálkodik nap mint nap az online marketing 101 keresőmarketing ügynökség.

Ahelyett, hogy az ügyfélnek mindig megadjuk amit akar, ideje feleszmélni, hogy sokszor nem tudják az ügyfelek, hogyan válasszanak a sok lehetőség közül. Ez ma az igazi kihívás.

Nem szabad, hogy a keresőmarketingesek és a keresőoptimalizálással foglalkozó tanácsadók, szakemberek téves információkat közöljenek a másik üzletéről. Ez látszódik most a piacon. Ehelyett nagyon fontos az, hogy segítsék az ügyfeleket az arany középút megtalálásában, majd segítsenek felderíteni ezeket a költséghatékony és magas hozamú stratégiákat, hogy elérjék céljaikat.

A kis-és nagyvállalkozásnál a keresőmarketing  tanácsadás mellett az ilyen szerep betöltése a bizalom kiépítéséhez vezethet. Segítség után az ügyfelek követni fognak még akkor is, ha esetlegesen olyan megközelítést vázolsz fel, amelyet egyébként nem mernének bevállalni.  

Digitális marketing tanácsadás Budapest

Fontos, hogy megtaláld azt a céget, amelyik a lehető legjobb digitális marketing tanácsadást nyújtja neked.

Fontos és kimagaslóan hatékony azt szem előtt tartani, hogy az ügyfelek megveszik a tanácsadó szakértelmét, mivel Ők nem rendelkeznek ezzel a szakértelemmel, így logikus, hogy képtelenek a tökéletes ajánlat kiválasztására. Viszont nem mindig érdemes azt eladni nekik amit kérnek. Ez ugyan így igaz a nagy és jól ismert márkákra is. Ha többet szeretnél tudni, kérd személyes és ingyenes tanácsadásunkat!